Post Message
 

Captcha Image


Gertjan: Landscape

1 februari, de eerste stappen in de wereld van Bob Ross bij Sylvia. De dag begon met een enorm hartelijke ontvangst, koffie en uitleg. Voor je het weet zit je er helemaal in, natuurlijk onder constante begeleiding van Sylvia. Onvermoeibaar helpt, corrigeert en legt opnieuw uit waar nodig. En (helaas) voor je het weet is de dag al voorbij, maar heb je je eerste schilderij gemaakt. Er valt nog veel te leren qua techniek en beeldvorming, maar Sylvia biedt altijd uitkomst. Nog even een groepsfotootje en naar huis om te horen wat ze er van vinden. Uiteraard verbaasd, verwonderd en bewondering. Superlatieven worden vaak gebruikt, maar Sylvia je bent een kei en ik kom snel weer. Tot dan en enorm bedankt voor de enorm fijne eerste kennismaking met de wereld van Bob Ross.

Gertjan


zondag 02 februari 2020
Desiree: Wildlife

Lieve Sylvia,

Vandaag voor de tweede keer een workshop bij je gedaan. Vorige keer landschappen en deze keer wildlife. 

Weer met een mooi schilderij naar huis gegaan

Het was een heel gezellige. Waarbij we goed verzorgd werden. 

Op naar de volgende workshop met bloemen. 

Het is het ritje vanuit Almere zeker waard. 

Groetjes Desiree 


zondag 26 januari 2020
Familie Houtepen: Landschap workshop

Ter gelegenheid van het 50 jarig huwelijk van onze (schoon)ouders zijn we met hen en onze kinderen een dagje komen schilderen. Het was een groot succes, een prachtige dag met goed verzorgde lunch. Een bijzondere activiteit, ontzettend leuk om zo met 3 generaties bezig te zijn. Sylvia je hebt er een prachtige dag voor ons van gemaakt.

Een hartelijke groet van ons alle zes


dinsdag 19 november 2019
Ineke en Bob: Landschap schilderen

Ik had van mijn vrouw voor mijn verjaardag, deze workshop gekregen. Mijn moeder en ik werden door Sylvia hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Na deze lekkernij waren we begonnen met de workshop. Onder begeleiding van Sylvia, gingen we aan het eind van de dag met een mooi schilderij naar huis. Tussen de middag had ze ook nog voor een lekkere lunch gezorgd.

Al met al een dag om niet te vergeten,

Sylvia bedankt!


maandag 04 november 2019
Frank: Landschap schilderen

Samen met mijn dochter een gezellige en leerzame dag gehad bij Sylvia. De huiselijke sfeer en gastvrijheid gaven ons de ontspanning en rust om onze creativiteit boven te laten komen. Veel geleerd, gekletst, gelachen en met een zeer mooi resultaat naar huis. Bob Ross zou trots op ons geweest zijn.


maandag 14 oktober 2019
 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

image001.jpg
image001.jpg

Please publish modules in offcanvas position.